Aqiqah & Qurban

Ibadah aqiqah merupakan satu perkara yang dilakukan oleh umat Islam apabila menerima cahaya mata. Ibadah ini sangat mulia bagi ibu bapa kerana ia juga akan melibatkan pemberian makanan kepada orang sekeliling sempena majlis ini.
Umrah merupakan satu ibadah yang dikejar oleh umat Islam sekurang-kurangnya sekali seumur hidup. Bagi yang tidak mampu kerana keadaan fizikal, badal umrah adalah satu cara.

Bagi mereka yang mempunyai kereta, terdapat banyak perkara yang perlu diambil tahu seperti cara menukar tayar kereta dan cara jumper bateri kereta.

Ini kerana semakin ramai orang pada masa kini membuat duit dengan menipu pelanggan tentang masalah kereta mereka supaya mereka mengeluarkan lebih banyak wang.

Di dalam artikel ini, kami akan menerangkan kepada anda tentang bateri kereta serta beberapa kedai bateri kereta yang boleh dipercayai di Malaysia.

Sebelum melahirkan anak ibu-ibu perlu membuat senarai checklist barang bayi yang perlu ada diusia awal seperti minyak urut untuk ibu & anak, krim ruam bayi, minyak kembung perut untuk bayi, lotion untuk kulit kering bayi, minyak kelapa darababy herbal cream.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *