Kepentingan Melakukan Postnatal Care

Jika anda mencari set postnatal care yang mampu milik tetapi mengandungi keperluan untuk postnatal care anda, pilihlah Setsuri Anggun Postnatal Kit 4 in 1. 

Set postnatal ini ringkas memudahkan ibu-ibu untuk membawanya ke hospital dan terus menggunakannya selepas bersalin jika ditahan wad. 

Postnatal care Herbs Capsule yang terdapat dalam set ini mengandungi 60 kapsul yang cukup untuk ibu-ibu yang berpantang 44 atau 60 hari. 

Pilis Herbal Paste pula mengandungi campuran herba istimewa sedia digunakan (ready to use). 

Ini bermakna ibu-ibu dah tak perlu nak bancuh untuk sapuan di dahi lagi, guna sahaja Pilis Herbal Paste Setsuri. 

Massage Oil Setsuri diperkaya dengan estrak serai wangi dan bunga matahari yang berkesan untuk melembapkan dan melembutkan kulit. 

Baby Oil mengandungi estrak almond dan mempunyai bau segar citrus yang bukan sahaja boleh melembapkan kulit bayi malah ia juga mudah menyerap ke dalam kulit tanpa kesan melekit.

Anda tak perlu risau lagi tentang keselesaan bayi anda jika gunakan Baby Oil ini. 

Perkara paling penting adalah set berpantang ini mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia jadi anda tak perlu ragu-ragu lagi. 

Jika anda mencari produk-produk postnatal care malaysia lain seperti bengkung, placenta disposable kit atau V-steam therapy kit, anda boleh dapatkannya dengan Setsuri. 

Setsuri diciptakan untuk membantu wanita, terutama mereka yang menjadi ibu buat pertama kalinya. 

Walaupun Setsuri telah memodenkan produk mereka mengikut kesesuaian dan keperluan wanita moden sekarang, ia masih lagi mengekalkan unsur tradisional.

Setsuri mempunyai pengalaman dalam industri ini selama 8 tahun dan produk-produknya juga telah diluluskan oleh KKM. 

Tambahan lagi, produk-produk Setsuri sangat berpatutan dan boleh dimiliki ramai. 

Jangan tunggu lagi.


Perut kembung adalah sesuatu yang kerap berlaku dalam kalangan masyarakat di Malaysia. Anda ada masalah kembung perut? Layari laman web Amisi untuk mengetahui lebih lajut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *