Senarai tudung yang ada di Fana Couture

Pemakaian bawal satintudung bawal exclusive dan shawl adalah salah satu fesyen yang sering menjadi pilihan utama dalam kalangan wanita zaman kini.

Lebih-lebih lagi setelah dua tahun rakyat Malaysia tidak dapat beraya di kampung halaman disebabkan pelaksanaan PKP dahulu. 

Sebab itu, mereka semakin excited untuk menyambut raya pada tahun ini. Jika diperhatikan, platform media seperti radio dan media sosial sudah dipenuhi dengan iklan pakaian raya. 

Oleh itu, kami juga tidak mahu ketinggalan dalam memberikan cadangan fesyen iaitu koleksi instant shawl dan tudung bawal printed daripada Fana Couture! 

Pemakaian tudung sarung amat menjimatkan masa, lebih-lebih lagi wanita yang sedang bersiap untuk pergi ke kerja mahupun shopping

Meskipun pelbagai jenis tudung sudah berada di pasaran terkini, pemakaian tudung sarung lebih praktikal dan sering mendapat sambutan. 

Kini kita sudah pun semakin dekat di ambang hari raya aidiladha.

Pasti ada antara kita yang sudah mula mencari kelengkapan dan baju untuk hari raya. 

Sudahkah anda tetapkan warna tema untuk diperagakan pada tahun ini?

Online shopping bukanlah sesuatu yang asing lagi dalam masyarakat kita. Ada yang menjual tudung murah online di Shopee, Lazada dan juga website. 

Maklumlah, dengan adanya teknologi canggih, semua perkara telah menjadi amat mudah dan berada di hujung jari sahaja. 

Another day, another decision to make. The struggle of choosing casual women’s wear is real. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *